ខ្ទឹមសក៏ជាគ្រឿងទេសមួយប្រភេទដែលគេប្រើប្រាស់ជារៀងរាល់ថ្ងៃ ដើម្បីបន្ថែមទៅលើរស់ជាតិអាហារឱ្យកាន់តែឆ្ងាញ់។ ខ្ទឹមសត្រូវបានគេស្គាល់ផងដែរថា ជាថ្នាំសម្រាប់ព្យាបាលជំងឺច្រើនមុខ។ តែទោះជាយ៉ាងណាក៏ដោយអ្នកជំនាញបានបញ្ជាក់ថា វាមានផលប៉ះពាល់ខ្លាំងណាស់ ប្រសិនបើអ្នកប្រើមិនត្រូវទៅតាមកាលៈទេសៈ។
នៅពេលមានជំងឺរាគរួស
នៅពេលដែលអ្នកមានជំងឺរាគរួស បាក់តេរីជាច្រើនបានជ្រាបចូលទៅក្នុងពោះវៀន។ ដូច្នេះមិនគួរបរិភោគខ្ទឹមសទៅឆៅនោះទេ ព្រោះវាអាចធ្វើឱ្យរបួសពោះវៀន ការកកស្ទះដំណើរការរំលាយអាហារ ឈឺពោះ និងត្រូវចំណាយពេលច្រើនដើម្បីធ្វើការរំលាយ។
នៅពេលដែលសុខភាពទន់ខ្សោយ
បើយោងតាមបទពិសោធន៍ ការបរិភោគខ្ទឹមសកាន់តែច្រើន ធ្វើឱ្យឧស្ម័នកើនឡើង និងស៊ីឈាម។ ខ្ទឹមសមានជាតិ ហឺរ ក្តៅ ឧស្ម័នពុល ... ដែលអ្នកមានរាងកាយទន់ខ្សោយ មិនគួរប៉ះពាល់ខ្ទឹមសនោះទេ។ យកល្អចំពោះអ្នកដែលមានសភាពបែបនេះគួរតែជៀសវាងល្អជាង។
មានបញ្ហាថ្លើម
អ្នកជំងឺដែលមានបញ្ហារលាកថ្លើម ការប្រើប្រាស់ខ្ទឹមមិនត្រឹមតែគ្នាប្រសិទ្ធិភាពនោះទេ ផ្ទុយទៅវិញសមាសភាគមួយចំនួននៃខ្ទឹមសធ្វើឱ្យប៉ះពាល់ដល់ក្រពះ រលោកពោះវៀន រារាំងដល់ការរំលាយអាហាររបស់ក្រពះ បណ្តោលឱ្យអ្នកមានជំងឺថ្លើមឆាប់រអើម។ លើសពីនេះទៅទៀតសមាសភាគនៃខ្ទឹមសជាអ្នកកាត់បន្ថយឈាមក្រហម អាចនាំឱ្យមានភាពស្លេកស្លាំង រាំងស្ទះដល់ការព្យាបាលនៃជំងឺថ្លើម៕
ប្រភព ៖ news.camlocation.com
EmoticonEmoticon